Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Peter Michalko: "Noi vom cere de la orice Guvern să continue reformele începute"

Reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditaţi la Chisinau şi-au exprimat îngrijorarea privind situaţia politică actuală din Republica Moldova. Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck Hogan a declarat că este nevoie de implementarea reformelor necesare, în special în sistemul judecătoresc. Şi ambasadorul Uniunii Europene la Chişinău, Peter Michalko a menţionat că cetăţenii Republicii Moldova trebuie să se bucure de o justiţie independentă şi imparţială.

Excelenţa Sa, PETER MICHALKO, ambasadorul Uniunii Europene la Chişinău, a declarat că UE va cere de la orice Guvern să continue şi să implementeze reformele începute şi că va susţine cetăţenii pentru că ei sunt beneficiarii finali ai asistenţei oferite de Uniunea Europeană.

Mesajele ambasadorilor au fost transmise în contextul demiterii guvernului Sandu in urma adoptarii motiunii de cenzura din Parlament. Declaratiile ambasadorii au fost exprimate la Chişinău, in cadrul celui mai important eveniment economic din Republica Moldova, consacrat mediului de afaceri, Moldova Business Week.
Similare
RECOMANDĂRI