Poliţiştii şi militarii vor patrula astăzi prin mai multe localităţi din ţară, pentru a monitoriza dacă sunt respectate măsurile impuse de autorităţi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Poliţiştii şi militarii vor patrula astăzi prin mai multe localităţi din ţară, pentru a monitoriza dacă sunt respectate măsurile impuse de autorităţi

Echipajele Inspectoratului Naţional de Patrulare al IGP, în comun cu tehnica militară a Ministerului Apărării vor patrula astăzi, 25 martie 2020, prin mai multe localităţi din ţară, pentru a monitoriza respectarea măsurilor impuse de autorităţi şi pentru a informa cetăţenii despre riscurile răspândirii şi îmbolnăvirii cu virusul COVID- 19.

Grupurile mixte de angajaţi ai Ministerului de interne şi Ministerul Apărării vor asigura, inclusiv, respectarea de către cetăţeni a regimului de carantină şi izolare la domiciliu pe perioada stării de urgenţă.
 
Astfel, aceste echipaje comune se vor deplasa prin localităţile raionului Cahul, Hânceşti, Sângerei şi Bălţi, dar şi pe întreg teritoriul municipiului Chişinău. În următoarele zile, aceste acţiuni vor continua, iar cetăţenilor le este recomandat să se informeze despre toate măsurile organizate şi să respecte noile restricţii care intră în vigoare de astăzi.
 
Menţionăm că ieri au fost create echipaje comune, formate din poliţişti şi militari, care vor patrula împreună locurile publice, inclusiv parcurile şi zonele de agrement, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea respectării măsurilor stabilite de autorităţi în perioada stării de urgenţă.
 
Similare
RECOMANDĂRI