Premierul României, Florin Cîţu, s-a vaccinat anti-COVID-19: Am vrut să dau un semnal românilor să se vaccineze
Sursa foto:stiritvr.ro Vizualizari:

Premierul României, Florin Cîţu, s-a vaccinat anti-COVID-19: Am vrut să dau un semnal românilor să se vaccineze

Premierul României, Florin Cîţu, s-a vaccinat anti-COVID-19 la Spitalul Militar Central. În urmă cu o zi s-a vaccinat şi preşedintele României, Klaus Iohannis, care a dat, astfel, startul celei de-a două etape a imunizării anti-COVID. În această etapă sunt incluse persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici şi persoanele care lucrează în domenii considerate esenţiale, între care Administraţia Prezidenţială şi Guvernul, potrivit stiriletvr.ro.

El a transmis că obiectivul său este ca în luna septembrie să fie vaccinaţi 10,4 milioane de români.

Florin Cîţu a purtat la vaccinare un tricou alb cu inscripţia "#Împreună învingem pandemia!".
 

"Nu am simţit nimic, asta îi spuneam doamnei asistente, că nu mi-am dat seama când a făcut vaccinul. Mă bucur că am putut să mă vaccinez, am făcut-o atât pentru mine, cât şi pentru cei din jurul meu şi pentru a da un semnal de încredere pentru toţi românii. Orice este nevoie să vină din partea mea pentru a convinge cât mai multi români să se vaccineze, voi face”, a spus Cîţu, după ce s-a vaccinat, potrivit hotnews.ro.

Cu o zi în urmă, tot la Spitalul Militar, s-a vaccinat şi preşedintele Klaus Iohannis, care a dat startul celei de-a două etape a campaniei de vaccinare împotriva COVID.

Vineri, în România a început cea de a doua etapă a campaniei de vaccinare, în care sunt incluse persoanele cu vârsta peste 65 de ani, bolnavii cronici şi angajaţii din domenii esenţiale de activitate.

Similare
RECOMANDĂRI