Primele reacţii după ce Dodon a desemnat premierul: „Avem un candidat plahocrat” sau „Guvernul Chicu deja a eşuat în faţa cetăţenilor”
Sursa foto:stiri.md Vizualizari:

Primele reacţii după ce Dodon a desemnat premierul: „Avem un candidat plahocrat” sau „Guvernul Chicu deja a eşuat în faţa cetăţenilor”

Deputatul ACUM Alexandru Slusari spune despre candidatura lui Ion Chicu la funcţia de premier că este un candidat „plahocrat” şi că în următoarele zile ne aşteaptă un spectacol impresionant în Parlament.

 „Să vedem cum socialiştii, care strigau încă căteva luni în urmă despre gaura bugetară de peste 4 mlrd. lei, moştenită de la regimul Plahotniuc, vor vota împreună cu PD pe un "tehnocrat", care ne-a lăsat aceasta gaură”, scrie Slusari pe o reţea de socializare.
 

 
Un alt deputat ACUM Radu Marian este de părere că instalând un guvern eurosceptic, nereprezentativ şi nelegitim, Dodon va călca în picioare voinţa alegătorilor de la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, inclusiv a alegătorilor PSRM.
 


Olesea Stamate, ministrul Justiţiei în exerciţiu, edeclară că nu avea aşteptări prea mari referitor la candidatul care urma a fi desemnat de către Igor Dodon pentru funcţia de prim-ministru, însă spera totuşi că nu va fi Chicu.

„Or după declaraţiile pe care le-a făcut dumnealui cu referire la oficialii europeni recent, este pur şi simplu o sfidare a cooperării pe care o are ţara noastră cu UE de mulţi, mulţi ani. Să înţeleg că s-a dorit anume asta?”, se întreabă Stamate.
 
Şi deputatul Dumitru Alaiba a reacţionat şi este de părere că Guvernul Chicu deja a eşuat în faţa cetăţenilor.


 
Similare
RECOMANDĂRI