Reacţia purtătoarei de cuvânt a candidatului Igor Dodon la investigaţia Dossier şi Rise Moldova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Reacţia purtătoarei de cuvânt a candidatului Igor Dodon la investigaţia Dossier şi Rise Moldova

Ludmila Muntean, purtătoarea de cuvânt a candidatului Igor Dodon, a declarat pentru TVR MOLDOVA că investigaţia Dossier şi RISEMoldova, prin care este încriminat amestecul Rusiei în Republica Moldova prin intermediul PSRM şi a lui Igor Dodon, este un fals de campanie electorală.

„Vă spunem cu certitudine că aceste aşa-zise investigaţii sunt doar falsuri de campanie electorală, promovate în sprijinul unor contracandidaţi. Acţiunea lor este însă una evident ridicolă şi disperată, care, cu siguranţă, va fi sancţiontă de cetăţenii ce vor vota împotriva celor ce promovează astfel de campanii murdare”, a declarat Ludmila Muntean.

Amintim că Centrul ”Dosar” şi Rise Moldova au publicat o investigaţie, care arată că Moscova a primit, în repetate rânduri, de la politicienii din R. Moldova textele discursurilor lor ţinute pe platforme locale şi internaţionale. La rândul lor, subordonaţii lui Chernov şi Maslov editează uneori textele discursurilor partenerilor din R. Moldova şi le scriu rezumate pentru evenimente publice.
 
Similare
RECOMANDĂRI