Şeful Poliţiei Criminale de la Criuleni, prins de SPIA cu un microbuz burduşit cu contrabandă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Şeful Poliţiei Criminale de la Criuleni, prins de SPIA cu un microbuz burduşit cu contrabandă

Şeful Poliţiei Criminale din cadrul IP Criuleni a a fost prins de ofiţerii Serviciului Protecţie Internă şi Anticorupţie al MAI, în timp ce transporta un microbuz cu marfă de contrabandă adusă din Ucraina. Acesta se ocupa cu contrabanda în timpul orelor de lucru.

Sursele Deschide.MD apropiate anchetei, sub protecţia anonimatului, ne-au spus că operaţiunea de reţinere a ofiţerului a avut loc în data de 18 februarie curent, în jurul orei 12:30, la intrarea în oraşul Criuleni, imediat după ce a trecut de postul intern.

Omul legii se deplasa cu un microbuz de marca Mercedes-Benz Vito, când a fost tras pe drepata de un echipaj INP şi verificat de ofiţerii SPIA. Conform aceloraşiu surse, în microbuz a fost depistat un lot de încălţăminte de în cantităţi comerciale, fără acte de provenienţă, şi care ar fi fost adus din Ucraina. Angajaţii SPIA încă nu au stabilit valoarea mărfii, dar aceasta a fost ridicată şi urmează să fie identificate tuturor circumstanţelor cauzei documentate.

Totodată, pe numele şefului Poliţiei Criminale din cadrul IP Criuleni a fost dispusă o anchetă de serviciu, dar şi i-a fost  întocmit proces verbal cu privire la contravenţie, prevăzută de art. 232 alin. (1) Cod Contravenţional, fiindu-i aplicată amendă pentru încălcarea prevederilor Regulamentului circulaţiei rutiere.

Similare
RECOMANDĂRI