Simona Halep, victorie cu Barbora Krejcikova! Cu cine joacă în „sferturi” la WTA Praga
Sursa foto:gsp.ro Vizualizari:

Simona Halep, victorie cu Barbora Krejcikova! Cu cine joacă în „sferturi” la WTA Praga

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a trecut cu emoţii de cehoaica Barbora Krejcikova (24 de ani, 118 WTA), scor 3-6, 7-5, 6-2 în decisiv, după un duel crâncen, de peste două ore.

Halep va juca vineri în sferturi la Praga cu poloneza Magdalena French (22 de ani, 174 WTA), organizatorii urmând să anunţe ora de start.

Simona Halep a avut din nou un meci lung la Praga. Halep a început ezitant partida şi a cedat primul set, după ce a câştigat doar un game pe propriul serviciu. Krejcikova a fost mai agresivă în primul set şi nu i-a permis româncei să controleze jocul.

În partea a doua, cele două jucătoare au continuat seria de break-uri, însă Simona a dat dovadă de mai multă siguranţă la serviciu. Halep a făcut 5-4, moment în care a urmat un game dramatic, în care Simona a irosit patru mingi de set! Krejcikova a forţat şi a făcut 5-5, dar Halep a revenit şi s-a impus totuşi, cu 7-5.

În setul decisiv, Krejcikova a condus cu 2-0, dar Simona a revenit spectaculos. A câştigat şase game-uri la rând, asigurându-şi victoria şi calificarea în sferturi.

Similare
RECOMANDĂRI