Trei pietoni au murit în mai puţin de 24 de ore, loviţi de maşini
Sursa foto:deschide.md Vizualizari:

Trei pietoni au murit în mai puţin de 24 de ore, loviţi de maşini

Un bărbat de 70 de ani a murit, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din oraşul Râşcani. Accidentul a avut loc astăzi dimineaţă, aproape de ora 08.00. Solicitată de IPN, Ina Moscaliuc, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Râşcani, a spus că şoferul, de 56 de ani, a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit mortal pietonul. Testul alcoolscopic a arătat că şoferul era băut. Pe cazul dat a fost iniţiat un proces penal.

Aseară, în jurul orei 19.00, un alt bărbat, de 41 de ani, a murit, după ce a fost lovit de două automobile în timp ce se deplasa pe mijlocul drumului din satul Ratuş, Teleneşti. Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Teleneşti, Irina Burdujan, a spus pentru IPN că unul dintre şoferi, de 38 ani, la ieşirea din sat, direcţia spre Teleneşti, a lovit pietonul cu oglinda retrovizoare din partea dreaptă. Imediat, acesta a fost lovit de un alt automobil, condus de un bărbat de 35 ani, care efectua depăşirea pe partea dreaptă. Ambii şoferi au fost testaţi alcoolscopic, care a arătat că nu erau băuţi. Pentru stabilirea circumstanţelor accidentului a fost pornită cauza penală.

Tot ieri, în jurul orei 18.00, un bărbat de 52 de ani a murit, după ce a fost lovit de un automobil în timp ce traversa neregulamentar strada Ştefan cel Mare şi Sfânt din municipiul Ungheni. Ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Mariana Beţivu, a declarat pentru IPN că bărbatul traversa strada într-un loc slab luminat, iar şoferul, de 36 de ani, care nu era în stare de ebrietate, nu l-a observat. Şi pe acest caz a fost pornit un proces penal.
Similare
RECOMANDĂRI