Ultima oră! Viorel Morari a fost eliberat din arest preventiv
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ultima oră! Viorel Morari a fost eliberat din arest preventiv

Fostul procurorul-şef al Procuraturii Anticorupţie (PA), Viorel Morari, a fost eliberat din arest. Astăzi, 14 februarie, a avut loc prima şedinţă de judecată privind primul dosar în care figurează Morari, bănuit de abuz de serviciu şi fals în acte publice.

Acesta va fi plasat sub control judiciar, scrie Ziarul de Gardă.

„Se eliberează imediat din sala de judecată, dacă nu este arestat legal în alte cauze, cu stabilirea restricţiilor şi obligaţiilor: să nu părăsească ţara fără acordul scris al instanţei de judecată, să comunice instanţei de judecată orice schimbare de domiciliu, să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este citat, să nu intre în legătură cu partea vătămată şi martorii”, a declarat judecătoarea.

Amintim că acum câteva zile, procurorul general Alexandr Stoianoglo a venit cu detalii cu privire la dosarul în care este implicat fostul şef al Procuraturii Anticorupţie Viorel Morari. Alexandr Stoianoglo spune că de-a lungul anilor, Viorel Morari l-ar fi protejat pe fostul lider democrat Vlad Plahotniuc, deşi Procuratura Anticorupţie deţinea informaţii exacte cu privire la implicarea lui Plahotniuc în furtul miliardului.

Similare
RECOMANDĂRI