Un tânăr de 19 ani, reţinut de Poliţie, după ce a intrat într-un garaj din Chişinău şi a furat încălţăminte, haine şi alte bunuri
Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Un tânăr de 19 ani, reţinut de Poliţie, după ce a intrat într-un garaj din Chişinău şi a furat încălţăminte, haine şi alte bunuri

Un tânăr în vârstă de 19  ani, domiciliat în capitală, a fost reţinuţ şi documentat de ofiţerii de investigaţie ai IP Râşcani, pentru că ar fi pătruns în mod tainic într-un garaj din sec. Râşcani, de unde a sustras mai multe perechi de încălţăminte pentru bărbaţi, articole vestimentare şi alte bunuri materiale. Potrivit proprietarei, prejudiciul material cauzat se ridică la suma de peste  30.000 lei.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, poliţiştii au constatat că bănuitul ar fi deteriorat lacătul şi a pătruns în garaj, la data de 17 decembrie. Proprietara a depistat lipsa bunurilor menţionate şi imediat a informat Poliţia.

Bunurile furate au fost vândute unor persoane, la preţuri reduse, iar  poliţiştii le-au depistat.  Totodată a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Suspectul este cercetat în stare de libertate. De asemenea poliţiştii întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lui în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul capitalei.

În acest context Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să-şi asigure bunurile personale corespunzător şi să respecte măsurile de siguranţă.

Similare
RECOMANDĂRI