Un taximetrist din Cimişlia, atacat de doi tineri în stare de ebrietate
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un taximetrist din Cimişlia, atacat de doi tineri în stare de ebrietate

Un taximetrist a fost atacat de către doi tineri necunoscuţi aflaţi în stare de ebritetate. Incidentul a avut loc ieri seara, în jurul orei 21:00, pe teritoriul gării auto din Cimişlia, fapt despre care a fost sesizată poliţia.

Potrivit poliţiei, tinerii ar fi încercat să fure maşina taximetristului, lovindu-l cu nişte sticle de băuturi spirtoase.. Şoferul a declarat că a reuşit să fugă din mâinele bărbaţilor şi imediat a sunat la poliţie, iar făptaşii au auzit şi au fugit în direcţii necunoscute.

La scurt timp, în urma măsurilor întreprinse, pe urme ferbinţi, ofiţerii INP au observat pe o stradă un tânăr care era aşezat pe marginea carosabilului. În momentul când a văzut echipajul de patrulare, acesta a început să aibă un comportament agitat. Astfel, a fost imobilizat şi condus la inspectoratul de poliţie.

Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 28 de ani, locuitor al satului Cicur Mingir, care a recunoscut că impreună cu un consătean de 26 ani, cu ceva timp în urmă ar fi lovit un taximetrist cu scopul de a sustrage maşina. Acesta a mai adăugat că, după ce au fugit de la locul infracţiunii, consăteanul a plecat la sora sa. Acesta însă, în timp ce încerca să stopeze un automobil de ocazie, a lovit o femeie şi i-a jefuit geanta, în care se afla un telefon şi circa 130 de lei. 

În prezent cazul este documentat pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi pedepsirea suspecţilor conform legii.

Similare
RECOMANDĂRI