Unde şi când se vor muta angajaţii Primăriei împreună cu Ion Ceban
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Unde şi când se vor muta angajaţii Primăriei împreună cu Ion Ceban

După doar două săptămâni de când s-a instalat în biroul primarului, Ion Ceban a decis să-l renoveze. Funcţionarii de la Primăria Chişinău lucrează ultimele luni în sediul din centrul capitalei, spune primarul Ion Ceban.  Acesta a declarat că, cel târziu până la 1 martie, angajaţii Primăriei, inclusiv primarul, se vor muta într-o clădire nouă.

„Trebuie să facem o licitaţie. Sunt 6 agenţi economici care sunt disponibili de a discuta acest lucru. Obiectivul nostru este ca într-un an de zile, Primăria să devină instituţia cea mai transparentă”, a mai specificat Ceban,  la emisiunea Cutia Neagră de la TV8.

Cât despre lucrările de reparaţie care sunt efectuate în cabinetul său propriu, Ion Ceban a spus că mai multe persoane publice au rămas indignate de felul cum arată cabinetul, de asta a decis să îl împrospăteze. „Biroul a fost abandonat timp de un an şi jumătate şi avea nevoie de reparaţii.”.

Menţionăm că în birou, lucrările sunt în toi. Renovare se va face şi în camera de odihnă a primarului general. Despre costuri, vom afla mai târziu.

Silvia Radu, cea care a asigurat interimatul după demiterea lui Dorin Chirtoacă, a fost ultima care a stat în biroul oficial al primarului general.

Similare
RECOMANDĂRI