Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Unii deputaţi se arată sceptici în privinţa dovezilor prezentate de Renato Usatîi, în legătură cu raportul Kroll 2

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, susţine că ar fi intrat în posesia listei beneficiarilor din raportul Kroll 2, iar în listă s-ar regăsi numele lui Vlad Plahotniuc şi a lui Vlad Filat. În timp ce unii deputaţi se arată sceptici în privinţa dovezilor prezentate de Usatîi, şeful comisiei de anchetă privind elucidarea fraudei bancare îi cere lui Usatâi să prezinte Legislativului toate documentele de care ar dispune, pentru a verifica veridicitatea lor.

Ieri, în timpul unui live pe facebook, liderul partidului nostru, Renato Usatîi a prezentat mai multe documente care par a fi din raportul Kroll 2. Potrivit lui Usatîi, raportul conţine şi o listă a beneficiarilor în care apare şi numele fostului lider PDM, Vlad Platoniuc.

Preşedintele comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanţelor devalizării sistemului bancar îi cere lui Usatâi să prezinte parlamentului toate dovezile de care dispune pentru a verifica veridicitatea lor.

Citeşte şi

Usatîi, despre varianta completă Kroll 2: Plahotniuc apare printre primii, el acum este în SUA, iar Şor e în Israel


Atât deputaţii puterii cât şi cei ai opoziţiei se arată sceptici când e vorba de dovezile prezentate de Renato Usatâi.

Raportul Kroll 2 a fost publicat acum o săptâmână de deputaţii comisiei de anchetă care elucidează cirscumstanţele devalizării sistemului bancar. Potrivit documentului, fostul primar de Orhei, Ilan Şor prin companiile afiliate acestuia ar fi principalul beneficiar al furtului miliardului.
Similare
RECOMANDĂRI