Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Vicepreşedintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, riscă să-şi piardă vederea

Vicepreşedintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, riscă să-şi piardă vederea. Asta după ce acum două zile, a fost stropit cu verde de briliant de mai mulţi membri ai unui partid condus de fostul şef-adjunct al Inspectoratului General de Poliţie Gheorghe Cavcaliuc. Colegii lui Tutunaru din Partidul Platforma DA spun că el se află la spital cu arsuri grave la ochi. De cealaltă parte, Gheorghe Cavcaliuc susţine că dosarul penal pornit de procuratură pe numele colegilor săi e o comandă politică.

Colegii lui Tudor Tutunaru, stropit în faţă cu verde de briliant de membrii unui partid pentru că s-a vaccinat fără rând împotriva COVID-19, spun că acesta se află în stare gravă la spital.

OCTAVIAN ZELINSCHI, vicepreşedinte raionul Anenii Noi: „În prezent colegul nostru Tutunaru este internat în spital cu arsuri grave, iar starea lui este una îngrijorătoare. Dânsul riscă să-şi piardă vederea. Este un semnal că în RM în plin secol 21 sunt încă aplicate metode specifice anilor 90.”

Procuratura raionului Sângerei a iniţiat două cauze penale pentru huliganism şi chemarea la săvârşirea actelor de violenţă. Pentru aceste acţiuni, legislaţia prevede amendă sau închisoare de până la 5 ani.

GHEORGHE CAVCALIUC, lider PACE: „Dosarul penal pornit împotriva lui Tudor Balan şi a colegilor din partidul PACE este un dosar politic, făcut la comandă politică. 16.39 acţiunea pe care am făcut-o la Sângerei poartă un caracter politic, este o acţiune de protest pentru a susţine medicii.”

Membrii partidului condus de fostul şef-adjunct al Inspectoratului General de Poliţie Gheorghe Cavcaliuc, spun că au recurs la acest gest extrem pentru a sensibiliza opinia publică cu referire la fenomentul corupţiei existent şi în procesul vaccinării, când persoane de demnitare publică sunt imunizate înaintea personalului medical.
Similare
RECOMANDĂRI