VIDEO. A doua semifinală Eurovision are loc în această seară, de la ora 22.00 în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional. Reprezentanta României intră în concurs cu numărul 6
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. A doua semifinală Eurovision are loc în această seară, de la ora 22.00 în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional. Reprezentanta României intră în concurs cu numărul 6

A doua semifinală Eurovision 2019 are loc în această seară, de la ora 22.00 şi este transmisă în direct la TVR1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+. Ester Peony, reprezentanta României, intră în concurs cu numărul 6.Fanii din ţările semifinaliste (cu excepţia celor care locuiesc în România) plus cei din Germania, Marea Britanie şi Italia vor putea vota „On A Sunday" de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon, sau prin aplicaţia de pe site-ul oficial al concursului.

Videoclipul melodiei "On a Sunday" a adunat 50.000 de vizualizări pe Youtube şi multe comentarii de apreciere şi încurajare pentru româncă.Românii din străinătate o pot vota pe Ester Peony, 06.


 

Tot ce au de făcut cei care vor să susţină România este ca, în perioada alocată votării (ce se va deschide imediat după încheierea prezentării celor 18 piese), să voteze 06 (numărul alocat României) la telefon, prin SMS sau prin aplicaţia de pe site-ul oficial al concursului: https://eurovision.tv/app.

Numerele de telefon şi SMS şi tarifele aferente vor fi afişate în fiecare ţară televiziunea publică ce transmite concursul, dar le puteţi găsi şi online, pe portalurile tvr.ro, eurovision.tvr.ro sau pe pagina oficială facebook.com/eurovision.romania.

Românii din străinătate vor putea vota de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon.

Ţările din grupul celor cinci mari plătitoare (big five) - Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia - sunt calificate direct în finală, alături de ţara gazdă, Israel. La semifinala din această seară votează Germania, Italia şi Marea Britanie, în timp ce la prima semifinală au votat Spania, Franţa şi Israel.

Similare
RECOMANDĂRI