VIDEO. Lady Gaga îşi lansează propria linie de produse cosmetice
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Lady Gaga îşi lansează propria linie de produse cosmetice

Cântăreaţa americană de muzică pop, Lady Gaga, va lansa în curând propria linie de produse cosmetice, în premieră, pe Amazon.

Brandul lansat de vedetă, Haus Laboratories, va fi disponibil din luna septembrie a acestui an şi va putea fi cumpărat din peste zece ţări, inclusiv în Statele Unite ale Americii, Germania şi Japonia.

Scopul pentru care Lady Gaga, pe numele ei real Stefani Germanotta, lansează această linie de produse cosmetice este promovarea acceptării de sine.

Haus va vinde pe piaţă produse pentru buze de diferite culori, toate acestea fiind deja promovate, la momentul actual, de un scurt film de prezentare publicat pe reţelele sociale.

Câştigătoare a nouă premii Grammy, două Globuri de Aur, artista este, de asemenea, cunoscută pentru rolurile din serialul "American Horror Story", precum şi cel din filmul "A Star is Born".

Lady Gaga a devenit celebră datorită unor hituri, care au urcat-o în marile clasamente ale lumii. Printre cele mai cunoscute se numără "Bad Romance" şi "Poker Face". Starul de muzică pop este renumit şi pentru spectacolele ei, adeseori controversate, prin care reuşeşte să şocheze şi să uimească publicul.

Similare
RECOMANDĂRI