Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Sicriele cu cei şase basarabeni morţi în accidentul din Federaţia Rusă au ajuns la Chişinău

Mare durere pentru familiile celor şase persoane decedate în accidentul din Kaluga din Federaţia Rusă. Trupurile victimelor au fost aduse în această dimineaţă la Chişinău însoţite de autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Rudele i-au primit în sicrie pe cei dragi, pe care-i aşteptau acasă teferi, la sfârşitul săptămânii trecute. Vă avertizam ca urmează imagini cu impact emoţional.

De dimineaţă, o maşină însoţită de un convoi de autospeciale a ajuns la Chişinău. Cadavrele celor 6 moldoveni care au murit în teribilul accident din Kaluga, din Federaţia Rusă au fost depuse la o companie de servicii funerare. Acolo, sicriile au fost preluate de rudele sfâşiate de durere. Psihologii de IGSU şi medicii de la SMURD au stat doar lângă ei.

De repatrierea celor 6 cetăţeni ai Republicii Moldova s-au ocupat specialiştii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă care au plecat în Federaţia Rusă imediat după producerea accidentului.

4 din cele 8 victime aflate in spital au fost externate şi urmează să ajungă în scurt timp în Republica Moldova. Tragicul accident s-a produs sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 4, în regiunea Kaluga. Un microbuz înmatriculat în Republica Moldova şi alte două autovehicule au fost implicate într-un grav accident. Din imaginile apărute pe internet se vede cum microbuzul a încercat să depăşească un camion, nu a reuşit să încheie manevra pentru că s-a ciocnit frontal de un automobil care, ieşise brusc la depăşire. 8 persoane au murit pe lociar alţi 8 oameni au fost internaţi de urgenţă la spital. Guvernul a decis să acopere cheltuielile pentru repatrierea victimelor din Republica Moldova.
Similare
RECOMANDĂRI