Vladimir Voronin, convins că PSRM şi PD vor forma o coaliţie. Ce spune liderul comuniştilor despre oferta privind funcţia de prim-ministru, făcută blocului ACUM
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Vladimir Voronin, convins că PSRM şi PD vor forma o coaliţie. Ce spune liderul comuniştilor despre oferta privind funcţia de prim-ministru, făcută blocului ACUM

Liderul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, este convins că majoritatea parlamentară va fi formată din PD şi PSRM. Acesta spune că PD intenţionat propune blocului ACUM funcţia de prim-ministru, ca să demonstreze ulterior„ că ei nu sunt capabili şi că nu pot face nimic”.

„Lasă aceştia care au furat miliardele sa conducă şi să hotărască problemele, nu să îi bage pe aceştia (blocul ACUM) ca să răspundă pentru ceea ce au făcut ei”, a declarat Voronin în cadrul unei emisiuni televizate.

„S-au îmbrăţişat demult PSRM şi PD. Să nu bată capu la oameni şi să nu le facă aiureli, s-au îmbrăţişat ei demult, încă când au votat împreună amnistia de capital, modificarea sistemului electoral. În 4 ani de zile, socialiştii au votat de 484 de ori impreună cu democraţii în Parlament. Cifre mai convingătoare vă mai trebuie?”, a declarant Vladimir Voronin.

În pofida acestor păreri pe care le are, Voronin spune că cel mai bine ar fi de anulat aceste alegeri, „să se inceapă o campanie electorală nouă, şi să se petreacă alegeri noi sub observaţia unei instituţii international, nu a CEC-ului”.

Citeşte şi: 

Va pleca Vladimir Voronin din politică? Răspunsul liderului comuniştilor

PD invită, din nou, blocul ACUM la negocieri. Candu: „Am oferi inclusiv funcţia de prim-ministru”
Similare
RECOMANDĂRI