Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Mesajul lui Octavian Ţîcu pentru Andrei Năstase, după ce a anunţat că participă la alegerile locale

Octavian Ţîcu părăseşte fracţiunea parlamentară PPDA şi devine deputat independent. Ţîcu spune că decizia sa a fost determinată de semnarea acordului PSRM-ACUM, dar şi de alegerea lui Vladimir Ţurcan la şefia Curţii Constitutionale. Mai mult, Octavian Ţîcu spune că va candida la funcţia de primar general al municipiului Chişinău la alegerile din 20 octombrie.

Octavian Ţîcu este nemulţumit de semnarea acordului PSRM – ACUM şi califică această acţiune a guvernării drept o eroare politică. Mai mult, Ţicu spune că documentul compromite valorile ACUM promovate în campania electorală.

Octavian Ţîcu a anunţat că se va înregistra în cursa electorală pentru funcţia de primar general al Chisinaului şi i-a transmis un mesaj lui Andrei Năstase, candiatul blocului ACUM.
 
Octavian Ţîcu era deputat al fracţiunii PPDA din Parlament fără a fi membru al acestei formaţiuni. Octavian Ţîcu este singurul deputat al blocului ACUM care nu a semnat acordul temporar PSRM-ACUM la 8 iunie 2019 şi nu a votat pentru candidatura Zinaidei Grecianâi la şefia Legislativului.
Similare
RECOMANDĂRI