Victor Chironda: Cheia pentru majoritatea problemelor din oraş nu se află la primar, ci în consiliul municipal
Sursa foto:tribuna.md Vizualizari:

Victor Chironda: Cheia pentru majoritatea problemelor din oraş nu se află la primar, ci în consiliul municipal

Victor Chironda, care a fost candidatul Mişcării Socio-Politice „Forţa Nouă” în primul tur al alegerilor pentru funcţia de primar al Chişinăului, spune că este importanat să înţelegem că cheia pentru majoritatea problemelor din oraş nu se află la primar ci în consiliul municipal. Iar o colaborare strînsă şi eficientă dintre CMC şi primarul general este ceea de ce oraşul are cel mai mult nevoie în următorii patru ani.

Pe o reţea de socializare Chironda scrie că oricine va fi primar, va avea 2/3 de consilieri municipali din afara partidului său, iar asta înseamnă că primarul ales trebuie să aibă o legitimitate maximă, ca să poată construi majoritate asumată în CMC şi o relaţie eficientă cu consilierii.

Mai mult, candidatul Mişcării Socio-Politice „Forţa Nouă” este de părere că nu are dreptul să sugereze cuiva cum să voteze în turul II.

„Sunt sigur că cei peste 6 mii de oameni, care au votat pentru mine şi echipa mea în turul I, sunt suficient de adulţi şi de responsabili ca să decidă singuri pentru cine să îşi dea votul în turul II”, se arată în postarea acestuia.Amintim că Victor Chironda a luat în primul tur 6147 de voturi de la locuitorii municipiului Chişinău, (2,73%).
Similare
RECOMANDĂRI