Vlad Ţurcanu: ​​​​​​​În această campanie, socialiştii au avut un comportament ca al lupului care-şi pune blană de oaie pe cap
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Vlad Ţurcanu: ​​​​​​​În această campanie, socialiştii au avut un comportament ca al lupului care-şi pune blană de oaie pe cap

Stânga politică din Republica Moldova este incompetentă şi rea intenţionată, iar în această campanie, socialiştii au avut un comportament ca al lupului care-şi pune blană de oaie pe cap. Este opinia exprimată de candidatul Partidului Popular Românesc, Vlad Ţurcanu, la Primăria Chişinău, la dezbaterile de la TVR MOLDOVA.

„Au încercat să ne ia cu minciuni şi gogonele ca să uităm că au anumite reflexe de origine sovietică şi rusească, dar e greu să fie înşelaţi chişinăuienii”, spune Vlad Ţurcanu.

„Dimensiunea geopolitică întotdeauna a contat în Chişinău, inclusiv din cauze subiective. Dacă ar veni Ion Ceban la Primăria Chişinău, atunci chişinăuienii care-şi văd viitorul în UE sau România ar fi zădărâţi cu diferite activităţi cu care ne-a obişnuit Dodon”, a declarat candidatul PPR.

Candidatul la şefia capitalei este de părere că stânga politică din Republica Moldova nu doar că este incpompetentă şi socialiştii au arătat asta, pentru că ei au condus capitala în ultimi 2,5 ani, ci şi rău intenţionaţi, pentru că o să înceapă să construiască şi monumente consacrate regimului sovietic.

„Ei nu se pot detaşa de fibra lor prorusească şi vor încerca într-un oraş românesc să îi zădăre pe oameni”, menţionează Ţurcanu.

Potrivit lui, cea mai mare nerealizare în administraţia publică din Chişinău este nefolosirea tehnologiilor în viaţa de zi cu zi a capitalei şi lipsa tichetării electronice şi a unor semafoare inteligente.

„Numai noi am rămas încremeniţi într-o perioadă de care nu fe face plăcere să ne amintim”, conchide politicianul.
Similare
RECOMANDĂRI