Vlad Ţurcanu: Trebuie să ne mobilizăm ca socialiştii să nu câştige capitala
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Vlad Ţurcanu: Trebuie să ne mobilizăm ca socialiştii să nu câştige capitala

Trebuie să ne mobilizăm cu toţii pentru ca socialiştii să nu ajungă să îşi facă mendrele în capitală, a declarat Vlad Ţurcanu la evenimentul de lansare a candidaturii pentru funcţia de primar al capitalei din partea Partidului Popular Românesc (PPR).

„Ştim că reflexul natural al socialiştilor este să transforme acest oraş într-unul sovietic. Ura lor faţă de tot ce e românesc le întunecă raţiunea”, a spus Vlad Ţurcanu.

În discursul său, candidatul PPR a precizat că corupţia din primărie are drept cauză contactul excesiv dintre funcţionarii publici şi oamenii de afaceri. „Întreprinzătorii au nevoie de autorizaţii. Ei trebuie să le primească la ghişee unice, unde le pot primi sau le pot fi respinse”, a spus Vlad Ţurcanu.

Candidatul PPR a menţionat că este necesar să existe o capitală activă, prin impulsionarea pieţei muncii, prin demararea lucrărilor de refacere a infrastructurii şi atragerea investitorilor locali şi străini prin acordarea de facilităţi.

Un alt punct din programul lui Vlad Ţurcanu este eficientizarea serviciilor de salubrizare ale primăriei, prin externalizarea acestora. „Dacă un serviciu al primăriei nu are destui bani sau nu este profesionist, trebuie să fie organizată o licitaţie în care să câştige o companie care doreşte să transforme problema într-o afacere”, a spus candidatul PPR.

Amplasarea de semafoare inteligente care să fluidizeze traficul, scoaterea suburbiilor din stadiul de „fundătură”, dezvoltarea de cluburi sportive, educative şi de creaţie pentru copii, deschiderea faţă de România şi Europa sunt alte puncte din programul electoral prezentat de Vlad Ţurcanu.
Similare
RECOMANDĂRI