Constantin Ţuţu: Unii mă acuză că mi-am fotografiat buletinul de vot
Sursa foto:Pro TV Vizualizari:

Constantin Ţuţu: Unii mă acuză că mi-am fotografiat buletinul de vot

Concurentul electoral din partea PD Constantin Ţuţu comentează atenţionarea observatorilor, potrivit căreia acesta şi-ar fi fotografiat buletinul de vot.

Constantin Ţuţu a făcut scandal în secţia de votare. O observatoare l-a acuzat că şi-a fotografiat buletinul de vot: „Arătaţi telefonul, domnule Ţuţu”. Observatoarea i-a spus deputatului că fotografierea buletinul de vot este interzisă.

„Unii mă acuză că mi-am fotografiat buletinul de vot. Dar care e logica? L-am fotografiat ca să-mi demonstrez mie că am votat? E de tot râsul acuzaţia lor. Poate l-am verificat să nu aibă mercur pe el? Mă duc să-mi fac analizele, că victimizarea asta e la modă şi te dă Pro TV seara la ştiri”, a scris Constantin Ţuţu pe pagina sa de Facebook.

Constantin Ţuţu a negat faptul că şi-ar fi fotografiat buletinul, deşi iniţial ar fi spus că nu a ştiut că este interzis. Rugat să arate telefonul, Ţuţu a refuzat.

Constantin Ţuţu, candidat independent pe circumscripţia numărul 33 din Chişinău, din partea Partidului Democraţilor, a votat în jurul orei nouă dimineaţa.

Similare
RECOMANDĂRI