VIDEO. Co-preşedintele blocului ACUM, Maia Sandu, votează în Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Co-preşedintele blocului ACUM, Maia Sandu, votează în Chişinău

Co-preşedintele blocului ACUM, Maia Sandu a votat la secţia de votare din circumscripţia uninominală nr. 27, municipiul Chişinău. "Această guvernare încearcă şi pe ultima sută de metri să fraudeze alegerile."

„Cu toţii trebuie să conştientizăm cât de gravă este situaţia în RM, cât de important este să punem capăt hoţiilor, degradării, să facem ordine în această societate până nu e prea târziu. Cu toţii înţelegem că o gaşcă de hoţi care a capturat instituţiile statului, pe care le foloseşte în fiecare zi împotriva noastră, care ne sperie, ne ameninţă, care ne sărăceşte, ne alungă copiii de acasă, este tare periculoasă pentru noi toţi”, a declarat Maia Sandu.

Preşedinta PAS şi-a exprimat îngrijorarea în legătură cu numărul mare de cetăţeni din Transnistria care sunt organizaţi şi plătiţi să vină să voteze în dreapta Nistrului.

„Această guvernare încearcă şi pe ultima sută de metri să fraudeze alegerile. Atunci când oamenii nu ştiu ce fel de partide sunt pe malul drept, când sunt plătiţi să voteze, asta nu înseamnă decât transnistrizarea RM. Pericolele sunt foarte mari”, a adăugat Maia Sandu.


Similare
RECOMANDĂRI