Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Partidul Liberal face apel la unitatea forţelor pro-europene şi pro-româneşti

Partidul Liberal face un apel public către toate forţele pro-europene şi unioniste din Republica Moldova. Şeful liberalilor, Dorin Chirtoacă, propune unirea tuturor forţelor, pentru a evita divizarea voturilor pe segmentul politic de dreapta.

Liderul PL, Dorin Chirtoacă, consideră că doar câte un singur candidat pe circumscripţie poate garanta victoria forţelor pro-româneşti şi pro-europene la alegerile din 24 februarie.
 
"Trebuie să ne unificăm forţele, toţi acei care suntem unionişti şi pro europeni. Măcar acum, în ceasul al 12-lea să ne dăm seama. Alegerile locale din Chişinău, vara lui 2018, au arătat clar, nouă din 11 circumscripţii din Chişinău au fost câştigate de socialişti în primul tur", a declarat preşedintele PL.
 
"Trebuie să dăm dovadă de înţelepciune şi să ne aşezăm la dialog, ca din toată această puzderie de candidaţi să rămână doar câte unul, din partea forţelor naţionale, patriotice, pro europene, pro româneşti şi antioligarhice", a subliniat Vlad Bileţchi, preşedintele ODIP, candidat pe listele PL.
 
Dorin Chirtoacă mai menţionează că pe circumscripţii trebuie să rămână în cursa electorală un singur candidat pro european şi unionist. "Nu trebuie să divizăm voturile. Treziţi-vă şi haideţi să găsim numitorul comun".

Dorin Chirtoacă mai spune că aceste alegeri ar fi imposibile, iar concurenţii electorali promit tot ce le dă prin cap.  

"Doar unirea CU România ne mai poate scoate din situaţia în care s-a pomenit Republica Moldova. Doar de acolo poate veni prosperitatea, statul de drept, salariile, pensiile mai bune, preţurile mai mici. Altceva nu mai rezolvă, pentru că restul sunt grupări care luptă unele împotriva altora, care au fost cândva împreună", a mai adăugat Chirtoacă.
Similare
RECOMANDĂRI