Partidul Politic „ŞOR” a sesizat CECE despre mai multe încălcări şi abuzuri înregistrate în ziua alegerilor electorale
Sursa foto:partidulsor.md Vizualizari:

Partidul Politic „ŞOR” a sesizat CECE despre mai multe încălcări şi abuzuri înregistrate în ziua alegerilor electorale

Partidul Politic „ŞOR” anunţă că a sesizat CECE despre mai multe încălcări şi abuzuri înregistrate în ziua alegerilor electorale. Distrugerea afişajului electoral la Cahul şi Comrat, transportarea în grup a alegătorilor. Acestea sunt doar câteva dintre plângerile depuse de formaţiunea politică.

Potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii, la Chişinău a fost înregistrat un caz de violenţă asupra reprezentanţilor Partidului politic ŞOR. „Mai mulţi provocatori i-au atacat pe reprezentanţii noştri, rupând materiale promoţionale. Pe acest caz a fost solicitată intervenţia poliţiei, care a documentat contravenţia. De asemenea, la Floreşti reprezentanţii altor partide au trecut la ameninţări la adresa membrilor Partidului politic ŞOR”, se mai anunţă în comunicat.

În acest context, Partidul politic ŞOR a menţionat că formaţiunea în ziua alegerilor parlamentare „se conduce strict de prevederile legislaţiei şi respinge ferm toate acuzaţiile despre presupusa corupere a alegătorilor, care sunt simple declaraţii politice şi provocări cu scopul de a denigra formaţiunea noastră”.

Similare
RECOMANDĂRI