VIDEO. Vlad Plahotniuc a mers la urna de vot. Pentru ce a votat liderul PDM
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Vlad Plahotniuc a mers la urna de vot. Pentru ce a votat liderul PDM

Preşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, şi-a exercitat dreptul la vot dis-de-dimineaţă. Acesta a mers la ora 7:30, la secţia de votare nr. 10, din sectorul Centrul al capitalei.

„Am votat pentru Partidul Democrat, am votat pentru unicul partid care, prin ordinea şi disciplina aduse în instituţii şi în ţară, prin politicile economice promovate, a reuşit să aducă în bugetul ţării cu 15 mlrd de lei mai mult decât au făcut-o guvernările precedente. Partidul Democrat, cu aceşti bani, a reuşit să majoreze salariile şi pensiile, să construiască drumuri bune în toată ţara, să lanseze proiectul „Prima Casă” pentru tineri, să majoreze indemnizaţiile şi ajutoarele, să majoreze indemnizaţia la naşterea copilului până la 10 mii de lei, să ofere familiilor pentru fiecare copil câte 200 de lei lunar până la 18 ani, să ofere medicamente gratis, să ofere pensionarilor 600 de lei de Crăciun şi va oferi şi de Paşti şi multe, multe altele”, a spus Vlad Plahotniuc după ce şi-a exercitat dreptul la vot.

Acesta a mai spus că a votat „pentru ca Moldova să nu mai nimerească din nou pe mâinile partidelor de opoziţie incompetente, care vor să vină la guvernare să stopeze indemnizaţiile şi ajutoarele, să micşoreze salariile şi pensiile, să închidă şcolile, cum au mai făcut-o, şi să arunce ţara în haos şi sărăcie.”

La această oră prezenţa la vot este de aproape 9%.


Similare
RECOMANDĂRI