Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Editura ARC susţine campania "Cartea care ne uneşte – din Basarabia, cu drag"

Editura ARC s-a alăturat campaniei lansate de TVR MOLDOVA „Cartea care ne uneşte – din Basarabia, cu drag". Având o bună colaborare cu oamenii de cultură din România, reprezentanţii editurii s-au oferit să doneze un număr impresionant de cărţi ale scriitorilor şi artiştilor basarabeni. Volumele vor fi la dispoziţia cititorilor în două dintre cele mai prestigioase instituţii de cultură din Bucuresti.

Editura ARC este cunoscută în tot spaţiul românesc şi este una dintre cele mai mari edituri din Republica Moldova. A împlinit recent 25 de ani de la fondare. Editura va contribui la îmbogăţirea patrimoniului cultural românesc cu 20 de titluri de carte. Cele mai multe dintre volume au văzut recent lumina tiparului. Reprezentanţii editurii au ales să doneze, în primul rând, cărţi care au marcat Centenarul Unirii.

Editura ARC va face o donaţie importantă şi de albume de artă, tipărite în condiţii excepţionale. Pe standurile din Bucureşti vor ajunge şi câteva cărţi de critică literară.

Reprezentanţii editurii ARC spun că această campanie a TVR MOLDOVA rezolvă mai multe probleme.

Campania "Cartea care ne uneşte – Din Basarabia, cu drag!" este un gest de recunoaştere a valorii oamenilor de cultură şi a cercetătorilor din Basarabia. Inaugurarea standurilor permanente de carte va avea loc pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, la Biblioteca Metropolitană "Mihail Sadoveanu" din Bucureşti şi pe 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naţionale, la Biblioteca Centrală Universitară "Carol I".
Similare
RECOMANDĂRI