Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Pregătiţi de marele spectacol. Zoli Toth deschide festivalul internaţional Cerbul de Aur

Doar o zi ne mai desparte de cel mai aşteptat festival internaţional de muzică, Cerbul de Aur. Un festival din Est, care arata ca-n Vest, aşa cum a scris presa internaţională, de la prima ediţie. Anul acesta, pe scena Cerbului de Aur vor urca doi dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului: Ronan Keating şi Emelie Sande. Iar în Piata Sfatului din Braşov pregătirile sunt în plină desfăşurare.

Zoli Toth şi copiii de Cantus Mundi deschid Festivalul Internaţional Cerbul de Aur. Va fi un spectacol complex, în care sunetul, imaginile şi efectele speciale vor spune împreună povestea Cerbului. Pe scenă, micii artişti vor aduce mingi de fotbal şi bidoane din plastic.

În fiecare seară, de joi şi până dumincă, pe scena din Piaţa Sfatului vor cânta artişti mari din ţară şi străinătate: Ronan Keating, Emelie Sande, Ştefan Bănică, Irina Rimes şi Loredana sunt doar câţiva dintre ei.

Încă se mai găsesc bilete pentru cele patru nopţi de festival. Iar preţurile pornesc de la 70 de lei. În schimb, abonamentele pentru festival sunt sold out.

Organizatorii au anunţat regulile de acces.

Pentru a intra la spectacole, trebuie să aveţi biletele la voi. Atenţie, nu veţi putea intra cu mâncare, băuturi, bagaje voluminoase, spray-uri, lasere, obiecte contondente, aparate profesionale de filmat şi fotografiat. Porţile de acces se deschid la ora 19:30 şi este recomandat să ajungeţi aici din timp pentru a evita aglomeraţia.

Cei care şi-au cumpărat abonamente trebuie să le păstreze pe toată perioada festivalului. În plus, în prima seară de festival, vor primi şi brăţări de acces pe care trebuie să le prezinte împreună cu abonamentele la fiecare intrare. Dacă pierdeţi abonamentul sau brăţara, nu veţi putea intra. Accesul pentru rândurile din faţa scenei şi zona VIP se va face pe la intrarea A, din strada Mureşenilor. Iar cei care au cumpărat bilete la celelalte categorii au la dispoziţie alte trei puncte de acces.

Minorii cu vârsta de până la 14 ani pot intra la spectacole cu bilete şi însoţiţi de adulţi.

RECOMANDĂRI