INFOGRAFIC. Top-ul raioanelor din R. Moldova care au înregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

INFOGRAFIC. Top-ul raioanelor din R. Moldova care au înregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Alte 1294 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova în ultimele 24 de ore. Numărul total de teste efectuate – 6865, dintre care 4.439 teste rapide. Potrivit datelor oferite de Ministerul Sănătăţii, cele mai multe cazuri noi de COVID-19 au fost înregistrate în regiunea transnistreană, 374, iar în Chişinău au fost depistaţi pozitiv la SarsCov2 343 de persoane.

În ceea ce preiveşte situaţia epidemiologică în raioane, Ungheni, Ştefan Vodă şi Anenii Noi au înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus, 47, 36 şi 33 de cazuri. 

La polul opus se află raionele Briceni şi Taraclia, care au înregistrat câte trei cazuri noi. Potrivit deciziei emise de Comisia Naţională Extraordinară în Sănătate Publică, începând cu 11 septembrie, în Republica Moldova este declarată stare de urgenţă în sănătate publică.

Persoanele după 18 ani vor avea acces la spectacole sau în spaţii închise prin intermediul unu certificat de vaccinare sau prezentarea unui test negativ PCR sau antigen. 

Similare
RECOMANDĂRI