Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

La Chişinău se relaxează restricţiile anti COVID-19. De la 1 decembrie, teatrele şi sălile de concert revin în regim obişnuit

Autorităţile municipiului Chişinău au decis relaxarea restricţiilor ca urmare a scăderii numărului DE infecţii de Covid-19. De la întâi decembrie, sălile de spectacol îşi vor putea relua activitatea. Şi pentru domeniul Horeca au fost eliminate o parte dintre măsuri de desfăşurare şi organizare a evenimentelor.

Comisia Municipală Extraodinară de Sănătăte Publică a Municipiului Chişinău, a decretat oficial cod de portocaliu şi a decis anularea mai multor restricţii. Primarul nu a oferit detalii şi a anunţat că în scurt timp urmează a fi publicat documentul.

ION CEBAN, primar general, Chişinău: „Teatrele şi sălile de concert să revină în regim obişnuit, evident cu păstrarea normelor de siguranţa şi prezentare certificatelor COVID.”

 În Chişinău se înregistrează o descreştere a numărului de infectări cu covid-19. Rata îmbolnăvirilor şi a cazurilor foarte grave rămâne însă ridicată. Sunt peste 13 mii de bolnavi dintre care aproape 300 în stare gravă
Similare
RECOMANDĂRI