Ordonanţa militară numărul 7, în România. O altă localitate intră în carantină totală
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ordonanţa militară numărul 7, în România. O altă localitate intră în carantină totală

Oraşul Ţăndărei din judeţul Ialomiţa intră în carantină totală. Decizia a fost luată având în vedere numărul mare de persoane infectate şi de decese.

"În Ialomiţa, din totalul cazurilor pozitive, de 48 de persoane, 31 sunt din Ţăndărei, un procent de peste 60%. Din cei opt decedati, 7 sunt tot din Ţăndărei", a declarat sâmbătă ministrul de Interne Marcel Vela.

Potrivit minsitrui de Interne al României, este strict interzisă ieşirea şi intrarea în Ţăndărei prin alte zone decât cele publice.

„Vom permite doar transportul de marfă, aprovizionarea populaţiei şi pentru persoanele care nu locuiesc în zona carantinată şi desfăşoară activităţi economice, sau ordinea publică, sanitară etc. Vreau să anunţ cetăţenii din Ţăndărei că măsurile de verificare se realizează de către personalul structurilor MAI în colaborare cu cele ale MApN. Vom aplica legea!”, a spus Marcel Vela.


Amitim că la sfârşitul lunii martie, oraşul Suceava, unde s-au înregistrat cele mai multe cazuri de infectare şi cele mai multe decese, a intrat în carantină totală, prin ordonanţa militară numărul 6

Similare
RECOMANDĂRI