Peste 15 mii de doze de vaccin contra COVID-19 au fost administrate ieri în R. Moldova
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Peste 15 mii de doze de vaccin contra COVID-19 au fost administrate ieri în R. Moldova

Peste 925 de mii de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost administrate, până în prezent, în R. Moldova, de la începutul campaniei de imunizare.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, din cele 925.942 doze de vaccin împotriva COVID-19 administrate în Republica Moldova, cele mai multe au fost AstraZeneca.

Ministerul Sănătăţii anunţă că în Republica Moldova, ieri au fost administrate 15.160 de doze de vaccin contra virusului Covid-19.Peste 531 de mii de persoane au fost imunizate cu prima doză de vaccin, iar peste 419 mii de persoane au primit ambele doze de vaccin anti-COVID-19.

Campania de imunizare anti-COVID-19 în R. Moldova a început la data de 2 martie curent. Toate persoanele, care doresc să se imunizeze împotriva noului virus, au acces la vaccin în toate Centrele de vaccinare din R. Moldova. Oamenii sunt îndemnaţi să se adreseze la medicul de familie sau să se programeze la vaccinare prin intermediul platformei www.vaccinare.gov.md.

Toate Centrele de vaccinare la nivel naţional vor activa în regim non-stop, inclusiv şi în zilele de sâmbătă şi duminică. În Chişinău au fost organizate şi două puncte mobile de vaccinare.
Similare
RECOMANDĂRI