Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Proprietara unui restaurant din Soroca a decis să pregătească zilnic câte un prînz cald celor care luptă cu coronavirusul în prima linie

În timp ce medicii, asistenţii, poliţiştii sau angajaţii de la spaţii verzi sunt implicaţi zilnic în lupta cu pandemia, există şi oameni care se oferă să le vină în ajutor. Este cazul Feliciei Brumareţchii din Soroca. Tânăra antreprenoare, proprietara unui restaurant, a decis să pregătească zilnic câte un prînz cald celor care muncesc în prima linie.

Am surprins-o pe Felicia Brumareţchii în momentul în care trecea pragul Agenţiei de Sănătate Publică din Soroca. Ea a pregătit 15 prânzuri pentru angajaţii instituţiei. Meniul de astăzi a inclus o supă, salată, terci şi pârjoală. Toate au fost pregătite cu mult drag pentru a-i susţine pe cei ce muncesc din greu în aceste zile.  

„Este foarte placut pentru colaboratori avand in vedere situatia de acum si care e volumul de lucru si sunt moment cand nu avem timp de pranz, dar doamna Felicia are grija de noi”, a spus CRISTINA MEREUŢA, director adjunct al CSP Soroca.

Asemenea prânzuri au ajuns şi la angajaţii din poliţie, la cadrele medicale de la Spitalul Raional şi la cei de la Ambulanţă.

„Ajutam pentru ca ne pasa. Dorim sa iesim mai repede din situatia in care ne aflam si speram sa ne vedem sanatosi cat mai curand”, a precizat Felicia Brumareţchii.
 
La nici trei săptămâni de când a venit cu această idée, Felicia a reuşit să pregătească peste 300 de prânzuri calde. Toate sunt oferite gratuit.
 
Similare
RECOMANDĂRI