„Vaccinează-te pe Nou, ca să sărbătorim pe Vechi!” Mai multe restaurante din Chişinău vor oferi bonuri de consum pentru cei care se vaccinează
Sursa foto:Simbol Vizualizari:

„Vaccinează-te pe Nou, ca să sărbătorim pe Vechi!” Mai multe restaurante din Chişinău vor oferi bonuri de consum pentru cei care se vaccinează

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Asociaţia MĂR, în parteneriat cu Primăria Municipiului Chişinău, lansează campania de vaccinare: „Vaccinează-te pe Nou, ca să sărbătorim pe vechi!”

Persoanele care îşi doresc să se vaccineze contra COVID-19 pot primi bonuri de consum în localurile din Chişinău.  Acest lucru se va întâmpla în cadrul campaniei lansate în ajunul sărbătorilor de iarnă de către Asociaţia Naţională a Restaurantelor şi a Localurilor de Agrement din Republica Moldova „MĂR”, în parteneriat cu Primăria municipiului Chişinău.

„Prin acest gest, ne reconfirmăm susţinerea pentru lucrătorii medicali, care de la începutul pandemiei luptă pentru viaţa fiecărui pacient.
Îndemnăm cetăţenii să se vaccineze acum, ca să poată păşi în siguranţă în noul an şi să poată petrece sărbătorile de iarnă alături de oamenii dragi.
În fiecare weekend al lunii decembrie, autobuzul vaccinării va staţiona în mai multe sectoare din oraş, între orele 11:00 – 18:00. Pe 4 – 5 decembrie – bd.Mircea cel Bătrân 4/6, 11 – 12 decembrie – bd.Dacia 21/1, 18 – 19 decembrie – str.Alba Iulia 23,  25 – 26 decembrie – bd.Moscova 17/4.
Ne propunem să le oferim persoanelor care au decis să se vaccineze în cadrul campaniei susţinute de către MĂR, bonuri de consum în localuri. Aceştia pot folosi bonurile oferite pentru a lua la pachet produsele/bucatele menţionate în bon sau pentru a le consuma în spaţiile exterioare ale localurilor”, declară reprezentanţii asociaţiei „MĂR”.

 
Similare
RECOMANDĂRI