VIDEO. Noi restricţii împotriva coronavirusului în Europa
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

VIDEO. Noi restricţii împotriva coronavirusului în Europa

Europa luptă să stăvilească răspândirea coronavirusului. În Ucraina s-a înregistrat un record absolut pentru această ţară - 4 mii de noi infectări în ultimele 24 de ore. De astăzi, Slovacia intră în stare de urgenţă. Iar în Germania, cancelarul Angela Merkel, avertizează că urmează luni dificile în lupta cu pandemia, potrivit stiriletvr.ro.


Angela Merkel a declarat în Bundestag că absolut toată lumea trebuie să facă eforturi pentru a ţine coronavirusul sub control; altfel, există pericolul izolării complete, aşa cum s-a întâmplat în martie.

La Oslo, în capitala Norvegiei, masca a devenit obligatorie în transportul în comun. Dar numai atunci când nu e posibilă păstrarea unei distanţe de un metru între călători.

Dar, deşi obligatorie, autorităţile au anunţat că cei care nu poartă masca nu vor fi sancţionaţi în niciun fel, dar li se va explica utilitatea protecţiei.

Senatul Italian s-a închis, după ce doi parlamentari de la Mişcarea 5 stele s-au îmbolnăvit de COVID. Unul dintrei ei, în vârstă de 58 de ani, a scris pe Facebook - nu m-am simtit niciodată atât de rău, acest virus e o fiară urâtă.

Similare
RECOMANDĂRI