Circa 2000 de participanţi s-au înregistrat la concursul online de poezie, dedicat comemorării poetului Grigore Vieru
Sursa foto:parlament.md Vizualizari:

Circa 2000 de participanţi s-au înregistrat la concursul online de poezie, dedicat comemorării poetului Grigore Vieru

Circa 2000 de copii, tineri şi maturi s-au înregistrat la concursul online de poezie, dedicat comemorării poetului Grigore Vieru. Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi la 22 februarie curent.

Potrivit Direcţiei generale comunicare şi relaţii publice a Parlamentului Republicii Moldova, în următoarele zile vor fi plasate pe pagina evenimentului de pe reţelele de socializare toate mesajele primite până la 10 februarie curent, iar timp de o săptămână acestea vor putea fi vizualizate de admiratori.

La finalul concursului, vor fi premiate cele mai inspirate 3 mesaje (locul I, II, III), în cadrul a două categorii de vârstă (maturi şi copii), care vor acumula cele mai multe vizualizări.  Rezultatele vor fi anunţate luni, 22 februarie 2021.

Câştigătorii concursului vor primi Certificate de învingător şi un set de rechizite cu logo-ul Parlamentuui Republicii Moldova.

Consursul este organizat de Legislativ în premieră şi este lansat cu ocazia celor 86 de ani de la naşterea marelui poet Grigore Vieru, născut pe 14 februarie 1935 şi decedat la 18 ianuarie 2009.  

Similare
RECOMANDĂRI