Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Festivalul Familiei şi Tradiţiilor Populare va avea loc la Centrul Cultural VATRA

Festivalul Familiei şi Tradiţiilor Populare, care va avea loc pe 22-23 iunie la Centrul Cultural VATRA, are drept scop conservarea şi renaşterea tezaurului şi tradiţiilor moştenite de la străbunii noştri. La eveniment vor participa reprezentanţi din diverse zone ale Republicii Moldova.

Festivalul include o serie de manifestaţii, printre care Parada portului popular autentic „Zestrea Neamului”; Concursul naţional „Fanfara de altădată”; Concursul jocului popular „Hora Satului”; Concursul naţional al bucatelor pe vatră; Concursul de muzică corală „Armonia vocilor”. Concomitent, vor fi organizate şi zone de divertisment pentru părinţi şi copii şi cel mai mare Târg de turism, sport, pescuit şi vânătoare.
 
Adevăraţii romantici sunt aşteptaţi la Concursul de muzică nocturnă de tabără şi camping. Noaptea de 22 spre 23 iunie va fi una cu un program inedit conceput special pentru cei pasionaţi de muzică de calitate pe strune de chitară.

Festivalul Familiei şi Tradiţiilor Populare este o premieră. Evenimentul, care are un obiectiv social, va începe pe 22 iunie ora 11:00 şi se va încheia pe data de 23 iunie.
Similare
RECOMANDĂRI