Nocturna Bibliotecilor organizată la Biblioteca Naţională din Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Nocturna Bibliotecilor organizată la Biblioteca Naţională din Chişinău

Ediţia a III-a a Nocturnei Bibliotecilor va fi organizată începând cu ziua de vineri, 28 septembrie, la Biblioteca Naţională din Chişinău. Evenimentul se va desfăşura în perioada 28-30 septembrie 2018 sub genericul „Ne edu(ju)căm şi creştem împreună”.

Potrivit organizatorilor, în cadrul manifestării vor avea loc mai multe acţiuni culturale: atelierul de creaţie „Toaca - un cântec al lemnului”, atelierul de pictură „Desenează un portret”, jocuri educative interactive „O călătorie către descoperirea Europei”, master-class de restaurare a documentelor, excursie imaginară prin muzeele lumii, tur interactiv „Călătorie în lumea limbilor străine”, „Descoperim secretele culturii antice” la Muzeul Cărţii, vizionare de film în limba engleză „Without Paddle”, vizite ghidate prin bibliotecă şi în locurile cu acces închis pentru utilizatorii bibliotecii şi alte surprize.

Pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani biblioteca va oferi posibilitatea obţinerii permisului de cititor în mod gratuit.

Vizitatorii sunt aşteptaţi cu începere de la ora 16.00. Intrarea este liberă.

Nocturna Bibliotecilor este organizată de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România în parteneriat cu Asociaţia Bibliotecarilor din R. Moldova, susţinută de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării şi este o sărbătoare a cărţii şi a bibliotecii.

Similare
RECOMANDĂRI