Ovidiu Scridon trece Prutul pentru prima dată, la invitaţia USELR
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ovidiu Scridon trece Prutul pentru prima dată, la invitaţia USELR

Îndrăgitul poet şi cantautor bucureştean, Ovidiu Scridon, vine şi la Chişinău cu noua sa carte de versuri "Tu ce-ai făcut astăzi?", apărută la Editura Alexandria Publishing House, în noiembrie 2017. Lansarea cărţii va avea loc în cadrul a două spectacole de muzică şi poezie, organizate la Chişinău.

Prima întâlnire de suflet, cu genericul „Poduri de dor cu poetul şi cantautorul Ovidiu Scridon”, se va desfăşura în sala de conferinţe „Alexe Rău” a Bibliotecii Naţionale. Evenimentul va avea loc duminică, 11 februarie, ora 12:00. O activitate similară va avea loc la Centrul Academic „Mihai Eminescu”, marţi, 13 februarie, la ora 13:00.

Evenimentele sunt organizate de Uniunea Scriitorilor Europeni de Limbă Română, cu sediul la Chişinău şi Bucureşti, în parteneriat cu Clubul de Comuniune Spirituală „Poduri de Dor” al Bibliotecii Naţionale şi cu Alianţa pentru Centenarul Marii Uniri. Intrarea este liberă.

Ovidiu Scridon a participat la multe evenimente muzicale şi a susţinut sute de concerte atât în România, cât şi în străinătate. A publicat două cărţi de poezii: “Portretul unui gând”, apărută la Editura Tritonic (martie 2012) şi re-editată în 2015 la Alexandria Publishing House şi „Tu ce-ai făcut astăzi?” (noiembrie 2017 - Alexandria Publishing House). În curs de apariţie este cartea de călătorie “Cum am descoperit America” şi volumele de proză „Bucuriile ne sunt la-ndemână” şi „Doi ani şi şase luni”. Este membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România, al Credidam şi al Uniunii Scriitorilor Europeni de Limbă Română din Chişinău.
Similare
RECOMANDĂRI