Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Reuniunea Teatrelor Româneşti: Iubitorii de teatru au putut vedea spectacolul „Pasărea retro se loveşte de bloc şi cade pe asfaltul fierbinte”

Reuniunea Teatrelor Româneşti continuă cu spectacole care te ţin cu sufletul la gură. Actorii de la Teatrul Naţional din Târgu Mureş au reuşit să cucerească publicul cu spectacolul ,,Pasărea retro se loveşte de bloc şi cade pe asfaltul fierbinte''.

Piesa prezinta o imagine a anilor 70, felul în care se trăia în bloc, adică şi trist şi vesel, şi conflictual şi prietenos. Cei care îşi doresc să-i vadă pe actorii de peste Prut în scenă, o pot face până duminică, atunci când se trage cortina proiectului cultural.

Pasărea retro este o evocare a României anilor `70, ce ne duce într-o epocă în care căminul erau apartamentul de la stat, în care casetofonul era articol de lux, iar expresia "depresie" nu făceau parte din vocabularul zilnic. În bloc se întâmplau de toate. Şi iubiri exemplare, şi despărţiri, şi cuceriri şi multe visuri de copil.

În această seară, actorii teatrului Naţional din Târgu Mureş vor urca pe scena de la Chişinău cu spectacolul ,,Steaua fără nume'' de Mihail Sebastian.


 
Similare
RECOMANDĂRI