DĂRUIEŞTE ROMÂNIE!

DĂRUIEŞTE ROMÂNIE!
Dăruieşte Românie!, provocarea TVRi.
 

Carmen Târnoveanu este gazda românilor de pretutindeni, vineri, de la ora 23:00, invitându-vă să dăruiţi Românie împreună cu TVR MOLDOVA.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii a debutat cu o explozie de culoare, bucurie şi, mai ales, emoţii. Toate trăite împreună ignorând orice fel de graniţe geografice.

"Până acum, Dăruieşte Românie! a reuşit să ne găsească împreună, a reuşit să-i adune pe românii din toate comunităţile româneşti din străinătate în jurul poveştilor adevărate, amintirilor care ne răscolesc şi, mai ales, în jurul bucuriilor simple care ne amintesc de un timp afectiv", spune Carmen Târnoveanu moderatorul emisiunii.

Sezonul acesta ne conduce spre momente inedite, invitaţi fabuloşi, biografii de ţinut minte. Nu sunt îngroşări de sens, ci doar o prefaţare a întâlnirilor pe care le-am planificat şi care ne duc firesc spre cei 25 de ani de viaţă ai TVR Internaţional. Deci, sunteţi pregătiţi să dăruiţi Românie? Atunci, ne vedem sâmbătă seară, la TVR MOLDOVA.

Cu Dăruieşte Românie! ne dorim să găsim un timp bun pentru povestea noastră, ca români, un timp în care să avem răgaz să ne bucurăm unii de alţii, să privim cu încredere spre noi, spre origini, spre ţara noastră.

Director de imagine: Emil Stan 
Regizor tv: Manuela Apostol
Moderator şi realizator: Carmen Târnoveanu

Producător: Raluca Amzăr
RECOMANDĂRI