Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Moldova in Fashion Conference se va desfăşura, în acest an, online

Cel mai important eveniment informaţional din Industria Uşoară, "Moldova in Fashion Conference", se va desfăşura în acest an, online. Mai mulţi experţi de peste hotare vor prezenta scenarii de succes iar cei ce-şi doresc să dezvolte o afacere să o facă după modele internaţionale eficiente.

La ediţiile anterioare au fost peste 300 de invitaţi din diferite domenii. În acest an, totul se mută în mediul online. Cea de a cincia ediţie a evenimentului va scoate în prim-plan idei pentru dezvoltarea industriei uşoare în noua realitate dictată de pandemie.

MARIA IAŢCO, PR maganer, ZipHouse: „În fiecare an noi abordăm tematici diferite, în funcţie de domeniile care necesită un ajutor, iar în această perioadă toată lumea are nevoie de măsuri de recuperare, de aceea şi conferinţa noastră se bazează pe tematica măsurilor de recuperare şi anume în sustenabilitatea industriei fashion”.

Experţii vor prezenta soluţii utile producătorilor din domeniul fashion, exemple din propria experienţă şi traseul parcurs pentru adoptarea unor tehnologii inovatoare.

MARIA IAŢCO, PR maganer, ZipHouse: „Anul acesta speakerii evenimentului se vor conecta online, alături de noi, din ţări precum Suedia, Olanda, Italia şi vecinii noştri din România”.

Din cauza pandemie, afacerile din industria uşoară au avut mult de suferit şi mullte companii şi-au adaptat activitatea.

MARTA RUDY, manager de proiect, APIUS: „Situaţia e destul de drastică pentru industria noastră, presupun că şi pentru alte insutrii, dar în timpul pandemiei companiile au ales să-şi reprofileze activitatea spre producerea de echipamente medicale. Totuşi, o bună parte din companii au ales să meargă în continuare pe creaţie, să-şi dezvolte mai departe brandul”.

Conferinţa Moldova in Fashion este organizată de Centrul de Excelenţă şi Accelerare în Design ZipHouse, în parteneriat cu Asociaţia Patronală a Industriei Uşoare, cu susţinerea Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanţat de USAID, Suedia şi UK Aid.
Similare
RECOMANDĂRI