Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Primăria sector 1 Bucureşti oferă 920 de mii de euro pentru Chişinău

În cel mai scurt timp vor începe lucrările de reabilitare a scărilor din granit din Parcul “Valea Morilor” din Chişinău. Reparaţia lor va fi posibilă cu sprijinul financiar de peste 900 de mii de euro, venit din partea primariei sectorului 1 Bucureşti. Un acord a fost semnat astăzi de catre primarul interimar al Chisinaului, Ruslan Codreanu şi primarul sectorului 1 al Bucurestiului, Daniel Tudorache.

În urma semnării acordului primăria Chişinău va beneficia de un grant în valoare de peste 18 milioane 970 mii lei, adica 920 mii Euro.
 
Primăria municipiului Chişinău îşi asumă cheltuielile în proporţie de 5 la sută din valoarea totală a proiectului, ceea ce constituie aproape 945 mii lei, dar şi cheltuielile de proiectare, asistenţă tehnică, lucrări de efectuare a expertizelor documentaţiei de proiect şi supraveghere tehnică a lucrărilor de execuţie.
 
Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, împreună cu pretorul sectorului centru, Pavel Rusu, se află într-o vizită oficială în capitala României. Implementarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, iar lucrările vor dura 14 luni.
Similare
RECOMANDĂRI