Serviciul Fiscal de Stat a actualizat lista agenţilor economici care sunt obligaţi să utilizeze factura fiscală electronică
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Serviciul Fiscal de Stat a actualizat lista agenţilor economici care sunt obligaţi să utilizeze factura fiscală electronică

Serviciul Fiscal de Stat informează despre faptul că, a fost completată lista agenţilor economici care sunt obligaţi să utilizeze factura fiscală electronică „e-Factura”.

Această modificare a fost efectuată printr-un ordin (Ordinul SFS nr. 350 din 14 iulie 2020 cu privire la completarea listei agenţilor economici obligaţi de a utiliza factura fiscală electronică „e-Factura”), fiind publicat în Monitorul Oficial nr. 188-192 din 24 iulie 2020.

Astfel, prin această completare, subiectul impozabil inclus în lista privind utilizarea obligatorie a facturii fiscale electronice la efectuarea livrării impozabile pe teritoriul ţării, este obligat să prezinte cumpărătorului (beneficiarului), pentru livrarea în cauză, factura fiscală electronică, eliberată în modul stabilit de Serviciul Fiscal de Stat.

Lista aprobată este disponibilă şi pe pagina oficială, www.sfs.md, la compartimentul „Contribuabili”, categoria „Lista contribuabililor care au obligaţia utilizării facturii fiscale electronice”.

Similare
RECOMANDĂRI