Trei asociaţii patronale îl recunosc pe Vadim Brînzan drept ministru şi au solicitat să rezolve problemele din sistem
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Trei asociaţii patronale îl recunosc pe Vadim Brînzan drept ministru şi au solicitat să rezolve problemele din sistem

Conducerea a trei asociaţii patronale, Asociaţia Patronală a Operatorilor de Transport Auto, Uniunea Transportatorilor şi Drumarilor şi Asociaţia Patronală Transport Servicii Auxiliare, specializate în domeniul transportului de pasageri solicită implicarea lui Vadim Brînzan, pe care îl recunosc drept ministru al Economiei, în soluţionarea problemelor din sistem.

Printre problemele enunţate de conducătorii asociaţiilor se numără „tariful în transportul regulat de pasageri”, combaterea transportului ilicit de persoane, necesitatea ajustării reţelei de rute regulate şi datoriile ÎS „Gărie şi Staţiile Auto„ faţă de companiile de transport.


„În acest context, dle ministru, vă îndemnăm să vă implicaţi personal în găsirea soluţiilor cât mai rapid. Suntem dispuşi să discutăm detaliile acestor probleme, dar şi ale altora care nu au fost soluţionate la timp de fosta conducere în . cadrul unei şedinţe”, se arată în adresarea semnată de preşedintele Consiliului Asociaţiei Patronale a Operatorilor de Transport Auto, de directorul executiv al Uniunii Transportatorilor şi Drumarilor şi de preşedintele Asociaţiei Patronale Transport Servicii Auxiliare.

Vadim Brînzan a fost numit la 8 iunie ministru al Economiei în Guvernul Sandu. 

Similare
RECOMANDĂRI