Andrei Năstase s-a adresat poliţiştilor: Alegerile din 1 noiembrie vor marca în mod esenţial viitorul Republicii Moldova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Andrei Năstase s-a adresat poliţiştilor: Alegerile din 1 noiembrie vor marca în mod esenţial viitorul Republicii Moldova

Liderul PPDA, Andrei Năstase, candidat la postul de preşedinte al Republicii Moldova s-a adresat poliţiştilor în care i-a îndemnat să servească poporul şi să-şi îndemplinească onest obligaţiunile.

„Rolul fiecăruia dintre dumneavoastră este unul extrem de important şi vă rog, în calitate de cetăţean, candidat şi fost coleg al Domniilor Voastre, să vă faceţi datoria aşa cum, în timpul mandatului meu de ministru de interne, v-am îndemnat să o faceţi, cu demnitate şi numai în beneficiul oamenilorşi al ţării. Liberi de orice fel de presiuni, cu demnitate şi fermitate, aşa cum stă bine oricărui om mândru de uniforma pe care o poartă”, a declarat Andrei Năstase într-un live pe pagina sa de Facebook.

Candidatul PPDA susţine că Republica Moldova poate deveni un stat în care oamenii trăiesc normal.

„Republica Moldova trebuie să devină o ţară în care oamenii trăiesc normal. Putem să avem salarii corecte, inclusiv pentru Dvs, pensii care să nu ne mai umilească cărunţii, un sistem de sănătate competitiv, educaţie finanţată corespunzător, economie competitivă, siguranţă şi securitate naţională, iar toate acestea le vom putea obţine dacă ieşim masiv la vot şi votăm cu responsabilitate un proiect serios, un candidat care are onoare şi o echipă puternică”, a adăugat Năstase.
Similare
RECOMANDĂRI