Octavian Ţîcu: 11 iulie 2021 poate deveni o zi istorică
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Octavian Ţîcu: 11 iulie 2021 poate deveni o zi istorică

Preşedintele Partidului Unităţii Naţionale, Octavian Ţîcu, a votat pentru o schimbare. După exercitarea dreptului la vot, politicianul a apreciat mobilizarea diasporei, „care vor să dea o şansă ţării de a avea un viitor european”, a spus Octavian Ţîcu, citat de IPN.

Octavian Ţîcu a îndemnat moldovenii să-şi invite prietenii, vecinii, rudele, părinţii, copiii, pe toţi cei „care pot să întrerupă, printr-un singur exerciţiu de voinţă, toate nedreptăţile făcute cetăţenilor acestui pământ de peste 200 de ani. „Ieşiţi la vot, fiţi alături de noi şi împreună să învingem. Noi vom fi alături de toţi cei care vor semnala încălcări sau abateri. Vom fi alături şi de cei din Zona de Securitate. De mâine să ne bucurăm de o nouă zi care ne va aduce ceea ce ne dorim cu toţii”, a fost mesajul lui Octavian Ţîcu.

Preşedintele Partidului Unităţii Naţionale, Octavian Ţîcu, a votat la secţia deschisă la Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale.

Astăzi, secţiile de votare vor fi deschise până la 21.00. Pentru validarea rezultatelor alegerilor, este necesară participarea la scrutin a 1/3 din numărul de persoane înscrise în listele electorale. Pragul electoral pentru o formaţiune politică este de 5%; pentru un bloc electoral – 7% şi pentru candidaţii independenţi – 2%.
Similare
RECOMANDĂRI