VIDEO. Europa se pregăteşte pentru primul Crăciun în pandemie, plin de restricţii
Sursa foto:stirileprotv.ro Vizualizari:

VIDEO. Europa se pregăteşte pentru primul Crăciun în pandemie, plin de restricţii

Restricţiile vizează reuniunile de familie şi recomandări pentru evitarea îmbrăţişărilor. Târgurile de sezon sunt regândite în acord cu măsurile anti-Covid. În Anglia, Moş Crăciun poate călători fără mască, dar nu poate discuta cu copiii de la mica distanţă, a decis guvernul, potrivit stiriletvr.ro.

Germania a inovat în materie de târguri de Crăciun. Păstrează tradiţia şi menţine distanţarea socială. Clienţii pot admira căsuţele frumos împodobite şi pot degusta produsele delicioase direct din maşină. Un artificiu care le permite comercianţilor să ţină micile afaceri deschise, iar clienţilor să se bucure de atmosfera idilică.

 

Vizitatorii pot comanda online la intrarea în târg un meniu de la Moş Crăciun sau diferite produse. Plătesc şi intră cu maşina, petrecând câteva minute la fiecare stand. Pot primi la pachet şi o cană cu vin fiert. 160 de milioane de oameni vizitau, în fiecare an, târgurile de Crăciun din Germania, renumite în întreaga lume.

Şi în Spania s-au deschis târguri de Crăciun, în stil clasic, dar la jumătate din capacitatea de anul trecut. La Madrid sunt afişe cu privire la măsurile anti-Covid, iar dacă numărul vizitatorilor depăşeşte limita impusă de autorităţi, accesul este interzis.

Trebuie să avem gel dezinfectant la toate standurile şi trebuie respectată distanţarea fizică în timpul cumpărăturilor.

Este aglomeraţie în centrul Madridului, unde teama de noul coronavirus a fost doborâtă de febra cumpărăturilor de sezon, într-o atmosferă de sărbătoare. Iar în Italia, unde bilanţul infecţiilor este ridicat, premierul a avertizat că petrecerile, sărutările şi îmbrăţişările nu vor fi posibile de Crăciun. În schimb, italienii se bucură de spectacolul luminilor proiectate pe clădiri-simbol din zone centrale ale oraşelor.

 

Similare
RECOMANDĂRI