Avionul de pe ruta Istanbul - Odesa, cu 134 de pasageri, a fost avariat la aterizare, după ce s-a izbit de pistă
Vizualizari:

Avionul de pe ruta Istanbul - Odesa, cu 134 de pasageri, a fost avariat la aterizare, după ce s-a izbit de pistă

Un avion al companiei aeriene Turkish Airlines a fost avariat în timpul aterizării pe Aeroportul Odesa, după ce roţile frontale ale aeronavei au fost distruse la impactul cu pista, informează Business Insider.

Partea din faţă a avionului, un Boeing 737-800, a fost avariată, însă pasagerii şi membrii echipajului nu au fost răniţi, potrivit Mediafax.

Aeronava zbura pe ruta Istanbul-Odesa, iar din cauza vântului puternic, prima încercare de aterizare a eşuat. Pilotul a încercat o a doua aterizare, iar la impactul cu pista, roţile frontale au fost distruse, motiv pentru care avionul s-a izbit de pistă.

Potrivit unui comunicat al Turkish Airlines, toţi cei 134 de pasageri şi membrii echipajului au fost evacuaţi în siguranţă.

Acesta este al doilea incident aviatic care implică un avion Boeing în ultimele zile, după ce un Boeing 777 care decolase de la Los Angeles a suferit o defecţiune a unui motor şi a început să scoată flăcări dintr-una din aripi. Echipajul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă la doar 15 minute de la decolare.

Similare
RECOMANDĂRI